Bullshit H&M!

H&M-modellen hånas: ”Hon ser ut som ett lik” | Nyheter | Aftonbladet.

I en kommentar till pressen rörande modebilderna på den franske modellen Aymeline Valade skriver H&M’s presstalesperson Charlotta Nemlin följande: ”Det är naturligtvis beklagligt om någon tagit illa vid sig. Detta är ett ­viktigt ämne som vi ständigt diskuterar internt, vi tar till oss av kritiken och kommer att fortsätta diskutera detta inför kommande kampanjer”.

Charlotta Nemlin snackar skit! Om det hon sa hade varit sant, dvs att H&M ständigt diskuterar detta ämne, hade modeller som Aymeline aldrig anlitats av H&M. Bilder som den på aftonbladets hemsida, hade aldrig tagits och än mindre publicerats. Diskussioner som denna hade aldrig uppstått.

Nä, H&M snackar dynga och försöker nu bara försvara sig mot ett försök att åter skeva våra kroppsideal, något som även den svenske modejätten tydligt ägnar sig åt.

Det är ju fint som tusan att kunna stoltsera med kända designers i sina kollektioner, men det vore kanske viktigare att stå upp för bättre ideal och verka för att representera något bra!

Som en klok man en gång sa till mig:

Be honest and do good shit!

Jag är djupt besviken på H&M:s agerande i denna fråga och deras lama ursäkter och rädsla att stå för det de gör.

Bullshit H&M!
0 votes, 0.00 avg. rating (0% score)
This entry was posted in Facebook, Hälsa, Mode, Twitter and tagged , . Bookmark the permalink.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>