Fanimej på tiden

Det ta mig fan på tiden att den där ”paddan” hittade hit. Jag vet att man har kunnat köpa den på export och genom mer eller mindre skumma kanaler sedan en tid tillbaka, men vi som föredrar att gå ner till vår lokala Apple-affär har känt oss rätt blåsta på konfekten.

Det har tagit så himla lång tid för Apple att släppa paddan i Sverige att jag misstänker att hypen blåst förbi. Tyvärr tror jag därför inte på något större köpstorm när den väl landar i butiken. Alla har redan blivit mättad på iPad och nu riktas blickarna mer mot paddans konkurrenter som ploppar upp som svampar ur marken, till ofta ett lägre pris.

Vi får inte glömma att iPad är en Apple-produkt. Därför är jag övertygad om att de konsumenter som låter sig luras av konkurrenternas billigare priser, ofta kommer att ångra sig på sikt (kanske inte alltid), när deras billigare maskiner inte levererar den där 100%-iga känslan som paddan gör. Men det får tiden utvisa!

Mot Jansson Data!

Fanimej på tiden
0 votes, 0.00 avg. rating (0% score)
This entry was posted in Facebook, Helsingborg, IT&Internet, Teknik and tagged , , , , . Bookmark the permalink.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>