Grattis Mona!

”— Det känns rätt och riktigt för mig och rätt och riktigt för partiet, sade hon.”

via Mona Sahlin avgår – hd.se.

Och det kom hon på nu? Jag får väl ändå gratulera Mona Sahlin ikväll för sitt enda vettiga beslut på många månader.

Det var på gränsen till ironiskt igår att höra ledande socialdemokrater uttala sig om vilka frågor de anser att de inte borde ha drivit i valet, ett val med Mona Sahlin som frontfigur.

Det var bl a återinförd fastighetsskatt och slopande av RUT plus en rad andra frågor som var avgörande för en stor del av sossarnas väljare. Det var bl a dessa frågor som jag t ex personligen tyckte att de rödgröna var fel ute med.

Frågor som en redan då försvagad Mona Sahlin skulle för fram. Huruvida sossarnas fall i valet 2010 berodde på henne personligen eller en illa vald politik låter jag vara osagd, men jag tror att sossarna vunnit mycket på att kicka henne redan innan valet, för en svagare ledare för sverige hade man ju fått leta efter. Fan vet om inte Lars Ohly hade platsat bättre.

Ok, kanske inte, men ändå.

Men sörj inte Mona, nu kan du liksom din företrädare, GP, ägna dig åt lukrativ lobbyverksamhet och föreläsningar och bli ännu mer förmögen än vad du redan är. Fördelen är att nu behöver du inte leva upp till några socialistiska ideal utan kan med gott samvete håva in kosingen och sova gott om nätterna!

Grattis Mona!
0 votes, 0.00 avg. rating (0% score)
This entry was posted in Facebook, Politik and tagged , , , , . Bookmark the permalink.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>