Intressant idé, men…

Tjäna pengar på internet – med Flattr – hd.se.

För det första: Kul affärsidé och ett smart sätt att faktiskt kunna ge betalt på nätet på ett rimligt sätt. Jag får se över om det kan vara något för Uppsnappat. Är bloggen ens värd att betala för? Det lär ju visa sig med plågsam precision.

Sedan ska det också bli intressant att se hur långt den här tjänsten sprider sig ute på nätet. Är det kanske en sådan där tjänst som funkar i 6 mån, sen har folk tröttnat, och den faller somen pannkaka eller är det det nya youtube eller facebook vi ser här.

För det andra: HD.se ger återigen en massa gratisreklam till en aktör. Sist var det Tina Nordstöms nya hemsida som fick en massa uppmärksamhet och framförallt då hennes webbyrå.

Vad kostar det här med att låta HD göra ett reklamreportage? Jag skulle vilja få en kommentar från någon säljare där. Det kanske hade varit värt en del för lite publicitet.

Intressant idé, men…
0 votes, 0.00 avg. rating (0% score)
This entry was posted in Facebook, Helsingborg, IT&Internet, Media, Reklam och PR and tagged , , , . Bookmark the permalink.

3 svar till Intressant idé, men…

  1. Christoffer skriver:

    Ja det är intressant det där med hur mycket det kostar att få reklam i form av en artikel på HD. Hade varit intressant att veta!

  2. Pingback: Jag delar med mig – gör du? | Uppsnappat

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>