Jag börjar också undra nu

Häromdagen skrev jag ett inlägg om att folk körde lite fort längs 111:an där man sänkt hastigheten under pågående vägarbeten. Jag fick en del kritik för inlägget, men även en hel del positiv respons från folk som höll med mig.

Men nu har jag själv börjat reta mig på det. Idag, lördag, körde jag där – en sträcka på nästan två kilometer – och försökte desperat hålla 50 km/h. Det var inte lätt. Idag var det inte tillstymmelsen till vare sig vägarbetare eller vägarbete. Man har avslutat arbetet med vägbeläggningen, det finns inga otrevliga skarvar kvar, och ingen som gick omkring vid sidan om vägen och jobbade. Det var kort och gott helt öde, förutom mig och ett par andra bilar.

Men det var fortfarande 50 km/h.

Och nu ställer jag också frågan: VARFÖR??

Det vore roligt om hd.se (@hd_se) kunde ringa upp ansvariga för vägbygget och fråga hur tankarna har gått när det gäller hastighetssänkningen och dess varaktighet. För det här är ju helt löjligt.

Jag börjar också undra nu
0 votes, 0.00 avg. rating (0% score)
This entry was posted in Facebook, Helsingborg, Trafik and tagged , , . Bookmark the permalink.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>