Kan någon hjälpa mig?

Jag har sedan en tid tillbaka fastnat i patiens-träsket på min iPhone och kan inte slita mig från att spela om och om igen, trots att jag vet att det inte för mig vidare. Efter varje omgång ”blandas” ju bara korten och så kör man om igen.

Spelet som jag kör heter rätt och slätt Solitaire och det är Byterun Ltd som ger ut det. Men nu till ett litet problem som jag har sprungit på.

I nedre vänstra hörnet av spelplanen står varje gång man startar ett nytt spel ett ”R:” följt av en siffra. Den har under mina spela varierat från -4 till 6 och jag kan för mitt liv inte lista ut vad det är den försöker berätta för mig. Så snart spelet börjar försvinner informationen och poängen står där istället.

Ett tag trodde jag att den visade hur många spel jag vunnit respektive förlorat på rad, men det visade sig inte stämmer heller. Den kan nämligen hoppa från -1 till +3 mellan två efterföljande spel.

Är det någon som vet vad den här benämningen betyder? Jag känner mig lite dum som frågar men jag kan faktiskt inte klura ut det.

Kan någon hjälpa mig?
0 votes, 0.00 avg. rating (0% score)
This entry was posted in Facebook, IT&Internet, Teknik and tagged , , . Bookmark the permalink.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>