Ljudboken har landat

Det har tagit ett par månader men nu har den äntligen landat – ljudboksversionen av Static. Söndagen den 11 december 2011 slog den ner som en bomb och finns nu att tanka hem  sin helhet.

Jag har ju tidigare lagt upp smakprov på bokens hemsida, www.staticthenovel.com, men nu finns alltså hela boken att köpa via hemsidan, eller varför inte annonsen här till höger. Boken levereras som 28 zippade* mp3-filer som man enkelt kan lägga över på sin mobil, eller lyssna på via sin dator.

Priset som är satt på ljudboken är för närvarande 50 kronor. Det är betydligt billigare än vad ljudböcker normalt kostar, men detta pris gäller bara fram till och med julafton. Därefter höjs priset till en mer marknadsanpassad nivå, som ännu inte är bestämd. Det är alltså läge att passa på nu!

Static är unik på många sätt. Ett är att produktionskvaliteten är enormt hög både vad gäller inläsning, redigering och det faktum att vi lagt stor energi på ambiensen, för att skapa lite mer stämning och spänning. Detta är väldigt ovanligt – jag skulle vilja säga obefintligt, men är inte helt säker – inom svensk ljudboksutgivning. Det är med andra ord en egenutgiven ljudbok med högre kvalitet än många av de stora förlagsutgåvorna. Greg Thomas som har läst in boken är väldigt duktig och jag är extremt nöjd med hans arbete.

Om du känner att det är svårt att läsa en engelskspråkig bok, så är det definitivt läge att tanka ner ljudboksversionen där du bara kan luta dig tillbaka och lyssna. Och när du väl har börjat kommer du inte att kunna sluta…!!!

Hoppas du får en trevlig lyssning.

*) Zip är en metod att packa ihop flera separata filer och skapa ett mer lätthanterligt arkiv, som ofta väger mindra i sin helhet dessutom.

Ljudboken har landat
0 votes, 0.00 avg. rating (0% score)
This entry was posted in Facebook, IT&Internet, Kultur, Twitter and tagged , . Bookmark the permalink.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>