Paradiset finns på den skånska vischan

Jag vet inte vilken relation ni har till spa-anläggningar och resorts (som det tydligen heter även på svenska numera…) men jag har i helgen fått en något förändrad relation till detta, tack vare ett besök på The Lodge i skånska Genarp.

Det låter kanske inte så lattjo, med en spa-anläggning ute på den skånska vischan, men för att förstå hur omvälvande ett besök på The Lodge är behöver man först se lite bilder, sen behöver man uppleva deras service IRL och sist men inte minst måste man utsätta sig för deras miljö och inte minst deras utomordentliga spa-program.

Med ett tydligt anslag av amerikansk New England-stil reser sig anläggningen uppe på Romelåsens högsta höjd med grandios utsikt över halva Skåne, vilket kan avnjutas både från däcket vid restaurangen, från rummen i hotelldelen eller varför inte sittandes i ett hett bubbelbad på spa-verandan?

Men även om du inte vill ge dig själv hän till tjejerna på spa-anläggningen kan ett besök på The Lodge vara värt mycket. Vi kan alla ibland behöva lite avkoppling, komma iväg från vardagen, få lite lugn och ro, byta miljö och känna stillheten skölja över oss. Jag kan inte tänka mig en bättre plats än The Lodge till detta.

Allting är på topp på The Lodge och det är svårt att checka ut utan att vända sig om ett par gånger och titta tillbaka, samtidigt som man lovar sig själv att man kommer att återvända. Snart!

Sen är det väl som alltid; smakar det lite mer, så kostar det lite mer också. Men dock inte mer än något annat spa, som jag upplever det, och med tanke på den otroligt personliga servicen i kombination med förstaklassigt kök och mysig miljö så är det värt vartenda öre. Tycker jag. Dessutom har de väldigt ofta olika kampanjer och erbjudanden vilket gör att man kan komma ner en del i pris om man är på hugget lite.

Just nu kan man till exempel vinna en vistelse i jul, något de kallar för ”Christmas Less Ordinary” (De har alltid roliga och minnesvärda namn på sina paket) om man går in på deras hemsida.

Det faktum att jag skriver det här inlägget tycker jag att ni ska ta som ett bevis på att The Lodge är något utöver det vanliga. Jag brukar ofta dissa mer än jag hissar här på Uppsnappat, men det här hissar jag så högt det bara går.

Nu hoppas jag bara att ingen av er följer länken ovan och delar deras information på Facebook, eftersom jag i så fall minskar mina chanser att själv vinna det där paketet!!

 

Paradiset finns på den skånska vischan
0 votes, 0.00 avg. rating (0% score)
This entry was posted in Facebook, Hälsa, Lättsamt and tagged , , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>