Royal straight flush

Pokerbolag måste visa korten – rapport | svt.se.

Jag är själv ingen större pokerspelare och har därför aldrig attraherats av nätpokerbolagens olika sajter. Men jag har dock alltid undrat hur alla dessa spelare blint vågar lita på tekniken.

Jag är kanske lite väl cyniskt, men är jag den enda som undrar huruvida bolagen har möjlighet att påverka utgången i spelen på elektronisk väg? Var finns garantin att spelet du kör är juste? Med riktiga kort finns det ju ändå en kontrollmöjlighet på olika sätt, men elektroniskt har man ju inte samma möjlighet.

Denna osäkerhet och misstro till bolagen gör att jag nog aldrig kommer att börja spela nätpoker, men jag är tydligen rätt ensam om denna inställning. De allra flesta verkar inte bekymra sig det minsta om huruvida de spelar på justa vilkor eller inte, och de har kanske rätt i det. Jag är måhända lite onödigt nojjig.

En översyn, som den som beskrivs ovan, är nog dock sund för alla parter, eftersom en rent spel både vid bordet och utanför tryggar hela branschens överlevnad.

Royal straight flush
0 votes, 0.00 avg. rating (0% score)
This entry was posted in Facebook, IT&Internet and tagged , , . Bookmark the permalink.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>