Sex och fildelning

Jag noterar att mina tidigare inlägg om fildelning (När blev fildelning en rättighet? och Fildelning 2.0) är de som väckt mest uppmärksamhet här på bloggen, både vad gäller besök och kommentarer. Därefter kommer ett inlägg (För lite sex) rörande en kvinna som flydde från gruppsex.

Summa sumarum är det alltså fildelning och sex som säljer bäst. Då borde ju fildelning av sexrelaterade filer vara ett hett ämne på en blogg. Tyvärr har jag inte en enda reflektion om just detta, mer än att jag tror att det är rätt ovanligt att folk fildelar porr. Eller? Det kanske bara är jag som levt under en sten alldeles för länge. Jag har ju liksom aldrig vare sig laddat ner fildelat material eller fildelat själv (på det sätt som vi diskuterar här) så vad vet jag. Det kanske är så de flesta kidsen idag konsumerar snusk.

De enda kategorier av fildelare som jag har hört talas om i media, som har med ”sex-produkter” att göra, är de olika och otaliga ligor som specialiserat sig på barnporr och sånt skit. Där fungerar tydligen fildelningen jättebra, men det är väl också det enda sätt de lyckas få tag på sitt material. Men det bevisar väl kanske att det även finns andra, mer normala, aktörer. Konstigt vore det ju annars såklart.

Jag tackar iaf alla besökare och kommentatorer på bloggen och noterar samtidigt en toppnotering i antal besök idag, vilket givetvis är glädjande för mig personligen. Jag hoppas att det här inte är sista gången jag kommer kunna skriva det!

Vi får väl se hur många träffar just det här inlägget får…!

Sex och fildelning
0 votes, 0.00 avg. rating (0% score)
This entry was posted in Facebook, IT&Internet, Media, Samhälle, Sex and tagged , , , , , , , . Bookmark the permalink.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>