Snart är det dags för release…

Tiden går fort när man har roligt sägs det ju. Och den här hösten har varit väldigt rolig ur ett författarperspektiv, där Static har varit i fokus för min del och då framförallt utgivningen av e-boken och ljudboken, varav den sista enligt plan ska finnas ute per den 1 dec 2011.

Det är roligt att redan nu se den tryckta bok i den stora internetbokhandlarna, som t.ex. Adlibris och Bokus, och förhoppningsvis kommer de att vara lika benägna att bära de elektroniska formaten av boken när de väl finns tillgängliga.

Först ut blir i vilket fall som helst ljudboken som nu börjar närma sig slutet av produktionen. Det har varit en spännande resa och tack vare inläsaren Greg Thomas har boken fått liv på ett helt fantastiskt sätt. Det låter faktiskt bättre när Greg läser den än den gjorde i mitt huvud när jag skrev den. Det är en otrolig och smått surrealistisk känsla som är väldigt svår att förklara.

Fortfarande gäller specialpris på boken om ni beställer den här via bloggen, så passa på att skaffa bokhyllevärmaren redan nu, så att ni kan följa med i texten sen när ljudboken släpps. Ett helt nytt sätt att läsa böcker på kanske…

Nu finns för övrigt hela inledningen (förord + första kapitlet) ute på hemsidan, för dig som vill sätta tänderna i boken utan dröjsmål. Helt gratis så klart!

I morgon är det en intervju med Helsingborgs Dagblad som står på agendan. Vi får se hur det går, och vad de tänker sig skriva om saken. Spännande att de i alla fall uppmärksammar det hela.

Snart är det dags för release…
0 votes, 0.00 avg. rating (0% score)
This entry was posted in Facebook, Helsingborg, Kultur, Twitter and tagged . Bookmark the permalink.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>