Static har landat!

Just som jag sitter och funderar på vad jag ska skriva om i eftermiddag, kommer ett bud från UPS med nedanstående låda. Jajamensan, det var en låda med den första färdigtryckta upplagan av Static. Äntligen!

Nu finns den alltså här, till beställning för alla som är intresserade, och det är ju klart att ni som läsare på bloggen ska få en bra deal för att ni står ut med allt mitt tjat veckorna i ända:

Som läsare av bloggen får du köpa boken till ett reducerat pris: 125 kr + frakt
(Boken kommer att ligga på 175-200 kr + frakt i handeln).

Allt du behöver göra är att skicka ett mejl till mig med en beställning. Jag återkommer därefter med leverans- och betalningsmetoder.

”Webgurun” skrev följande kommentar på theartofandy.com efter att ha läst förstautgåvan:

Njutit av den engelska utgåvan av Static i hängmattan och vill ha mer, nu! Jag kan inte göra annat än rekommendera boken till alla och en var.

Jag får en känsla av att Anders kommer att växa som författare, precis som storyn och karaktärerna gör i boken. När jag nu lagt boken ifrån mig, kan jag inte låta bli att fundera över vad som händer mellan Connie och Bruce, med Rodriguez, men framförallt vill jag veta vad Mark har för planer…

Jag går i spänd förväntan på en uppföljare. Anders, vad väntar du på? Go, go, go…

Så vad väntar ni på? Mejla in era beställningar och få något bra att läsa i höstrusket. Vad kunde vara bättre än en bok som utspelar sig långt från dessa breddgrader?

OBS! Boken är på engelska.

Static har landat!
0 votes, 0.00 avg. rating (0% score)
This entry was posted in Facebook, Kultur and tagged , , , , . Bookmark the permalink.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>