Static söker en röst!

Jag har ju skrivit en del om bokens och ljudbokens framtid (1, 2) här på bloggen och i samband med den skarpa lanseringen av min bok Static så har jag givetvis funderat över i vilka format den ska ges ut.

I steg ett kan du ju redan nu köpa boken i traditionell analog form, dvs som en vanlig bok. (GÖR DET!) Just nu håller experterna på Brun Media på, i steg 2, att konvertera Static till e-bok så att den strax kommer att finnas tillgänglig även i detta format. Det ska bli spännande eftersom jag inte tidigare gjort en e-bok.

I tredje steget vill jag få boken inläst som ljudbok. Jag har redan kontakt med en amerikansk inläsare som jag eventuellt väljer om jag inte hittar någon bättre. Det hade dock känts smidigare med en röst som bor och verkar här i sverige.

Därför vill jag kasta ut frågan om någon därute skulle vilja ta sig an ett sådant uppdrag eller kanske känner någon som skulle kunna/vilja göra det. Personen i fråga ska kunna prata engelska/amerikanska på modersmålsnivå och dessutom var duktig på olika röster och dialekter (mest spanska influenser). Han – för jag vill nog ha en manlig röst – ska även själv kunna spela in med bra kvalitet. Visst finns det någon bra röst där ute!!

Ersättning utbetalas enligt överenskommelse.
Mejla mig för mer info!

Kan vi kanske få ut Static som ljudbok innan jul?

Static söker en röst!
0 votes, 0.00 avg. rating (0% score)
This entry was posted in Facebook, Kultur and tagged , , , , . Bookmark the permalink.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>