The Laminated List

Konceptet är enkelt… Om du är ihop med någon, sambo eller gift, skriver du en lista med en rad  (5 i originalet) kända personer som, om du kommer i kontakt med och har chansen att ha sex med (som om det skulle hända!), kan ha det utan några konsekvenser för ditt förhållande!
Det är ett vattentätt avtal.

De enda reglerna är att personerna på listan måste vara kända, inte som ”Stina, längre ner på gatan” och att när listan är klar; att den ”lamineras” (därav namnet) så att den aldrig kan ändras. Syftet med lamineringen är att om jag t.ex. möter Christina Aguilera och hon av någon anledning skulle visa intresse för mig (yeah, right!)… men vad är detta? Jag har inte Christina på min lista… Så, det är inte rättvist att ta bort någon och lägga till henne bara för att du blir star-struck, och lamineringen förhindrar det! Helt absurt, jag vet, men ändå lite kul!

Och chanserna för mig att springa på någon av dessa damer är ganska liten!

Inspirerad av tv-serien ”Vänner”, ser du här nedan min version av ”Den Laminerade Listan”, fast med tio damer. Jag kan helt enkelt inte begränsa mig.

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>