Vilken bokmässa?

Skånes egen bokmässa – hd.se.

Det här måste vara årets mest anonyma bokmässa. Jag hade inte ens hört tala som den innan HD skrev om den, och det gör dom som om det vore årets grej. Är det bara jag som har missat det här?

Det känns som en väldigt nischad mässa när man läser HD:s artikel, om man nu ens kan kalla den för mässa med tanke på storleken, och jag hoppas verkligen att någon vill göra något större av det här framöver och se till att marknadsföra den också. För med tanke på att jag själv har författat och dessutom driver ett produktionsbolag för bl.a. böcker, och inte ens har hört talas om mässan, så har de ju verkligen inte lyckats på den fronten.

Och är den bara en mässa arrangerad för och av hembygdsföreningarna så är det ju synd att kalla den ”Skånes egna bokmässa” för då får de ju faktiskt vidga sina vyer lite om de vill ha detta epitet.

Vilken bokmässa?
0 votes, 0.00 avg. rating (0% score)
This entry was posted in Facebook, Helsingborg, Reklam och PR and tagged , , , . Bookmark the permalink.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>