Den ofrivillige partiledaren

Sossarna slåss internt om vem som borde efterträda Mona Sahlin på partiledarposten. Inget nytt! Nu väcks alltfler röster på att Pär Nuder borde ta över ledarrollen. Bara ett problem; han har sagt nej!

Jag förstår inte vad det är sossarna försöker göra. De håller på att välja fram personer som gång på gång tackat nej till att ta över Sahlin. Nuder vill inte, Wallström vill inte, Bodström vill inte… Varför ödslar man tid på dessa icke-kandidater? Och även om de skulle lyckas övertyga t.ex. Nuder, vem vill ha en partiledare som man varit tvungen att truga och be för att denne skulle ta jobbet.

Vill man inte ha en driven ledare som brinner för partiet och rollen som ledare??

Jag ber alla sossar därute som sitter i ställning att rösta fram en blivande partiledarkandidat att börja spotta ur sig namn på personer som faktiskt kan tänka sig ta rollen. Och till er kandidater som sagt nej gång på gång; kom för fan inte och säg ja nu efter tjugo ‘nej’, bara för att verka hard-to-get.

Sen kan jag tycka det känns patetiskt och desperat när man läser rubriken på ovanstående länk på Aftonbladet: ”S väljer Nuder om han säger Ja”. Men han säger ju inte jag, så gå vidare och hitta någon som faktiskt säger ‘ja’. S skulle säkert välja Olof Palme också om han reste sig ur graven och sa ‘ja’.

Den ofrivillige partiledaren
0 votes, 0.00 avg. rating (0% score)
This entry was posted in Facebook, Politik and tagged , , , . Bookmark the permalink.

Ett svar till Den ofrivillige partiledaren

  1. M. Friberg skriver:

    Göran Persson sa nej, nej, nej, nej, nej, nej, nej, ja.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>