Förslag till förändring

Mona Sahlin vill förändra Socialdemokraterna genom att bl.a. ”lyfta fram andra än de som varit med i 100 år”. En bra början kan ju vara att själv avgå. Bara ett tips från läktaren.

Jag har givetvis inget större förtroende för Mona Sahlin eftersom jag inte lutar åt det rödgröna hållet, men utöver det tycker jag att hon är den i särklass sämsta partiledare som sossarna har haft genom tiderna. Till och med Ingvar Carlsson var mer sympatisk och honom kallade vi ”Sulan”.

Jag är övertygad om att ett stort skäl till att sossarna gjorde sitt sämsta val sedan första världskriget är just att de röstat fram Mona ”Toblerone” Sahlin som inte bara sin partiledare utan även som statsministerkandidat i och med att de är det största rödgröna partiet. Vem vill se Mona som statsminister?

Jag känner flera gamla inbitna sossar som i detta val gick över blockgränsen bara pga av Mona Sahlin. Det talar sitt tydliga språk.

Förslag till förändring
0 votes, 0.00 avg. rating (0% score)
This entry was posted in Facebook, Politik and tagged , , . Bookmark the permalink.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>