Ni kan ännu bättre @Skanetrafiken

Blev precis kompis med Skånetrafikens webtjänst där man kan registrera, köpa och ladda de kort som man numera måste ha för att kunna åka buss i Helsingborg.

Jag vill på en gång säga att sajten funkar väldigt bra, och jag är positivt överraskad, men jag önskar att de kunde lägga lite mer krut på den grafiska formen. Sidan lämnar definitivt mer att önska när det kommer till den visuella upplevelsen. (Klicka gärna på bilden för en större storlek)

Nu kör jag förvisso Safari och Mac och ibland blir sidor lite konstiga, men på senare år allt mer sällan. Så jag tror inte riktigt det har med det att göra. Sajten känns väldigt web 1.0 och även om den bakomliggande tekniken är i toppklass (vad vet jag?) så är inte gränssnittet det.

Mitt budskap till Skånetrafiken är således att lägga lite krut på att göra sidan mer tilltalande för ögat, så har ni ett vinnande koncept, som jag definitivt kommer använda mig av framöver, för funktionaliteten kan man inte klaga på!

UPPDATERING: Skånetrafiken låter meddela att en ny hemsida är på gång, med en klart förbättrad grafisk form. Tänk vad snabbt det beslutet kom efter att jag skrivit inlägget. :-D 

Ni kan ännu bättre @Skanetrafiken
0 votes, 0.00 avg. rating (0% score)
This entry was posted in Facebook, Helsingborg, Trafik, Twitter and tagged , , , . Bookmark the permalink.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>