Static

Välkommen till min debut som författare. STATIC är nervkittlande scifi-action-thriller och jag är väldigt stolt över att äntligen ha släppt den.

Så vad handlar den om då?

STATIC är en science fiction action thriller, som utspelar sig i Miami, Florida i nutid. Vi får träffa Bruce, en 35-årig IT-miljonär, Connie, en ung sjuksköterska med stark katolsk uppväxt som försöker få ihop det varje månad samt Lt. Rodriguez, som efter år av stenhårt polisarbete har sin egen syn på hur saker och ting ska göras och aldrig släpper ett fall innan det är HELT avslutat!

En efter en blir de ofrivilligt indragna i en rad underliga och livshotande händelser som får de att var och en till slut ifrågasätta sin egen mentala hälsa. Vad är det som egentligen pågår på det där laboratoriet och vem är det som gång på gång skickar kryptiska meddelanden?

Resten kan du läsa om på bokens hemsida: staticthenovel.com

Läsare av den här bloggen får specialpris vid beställning.

För bara 160 kr (inkl frakt och moms!) får du en rysligt spännande bok att krypa upp i soffan med. Skicka pengar till anders@uppsnappat.nu via PayPal och ange din adress så får du boken inom några dagar! Jag önskar dig trevlig läsning!

Eller om du hellre vill ha ljudboken så klicka bara på nedanstående knapp, så kan du tanka ner hela ljudboken för bara 50 kr.

3 svar till Static

  1. Gunilla Svensson skriver:

    Grattis till dig Anders. Det skulle vara kul att läsa men den är nog för svår för mig.

  2. Pingback: Static söker en röst! | Uppsnappat

  3. Pingback: Snart är det dags för release… | Uppsnappat

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>