De skriver om sig själva

Nu diskuteras inte bara boken i sig i media, utan även på vilket sätt media har hjälpt till att lansera boken…i de medier som har hjälpt till att lansera boken. Hängde ni med?

Tre – vad jag förstår – väletablerade journalister har skrivit en bok om Kungen. Denna vill de sälja och genomför därför en traditionell pr-kampanj i nära samband med att boken kommer ut. What’s the big deal?

Det är väl på tiden att någon skriver en bok om Kungen och kungahuset, som inte bara handlar om hur fint och gulligt allting är. Jag ska defintivt köpa boken och läsa den. Om inte annat för att den lär lämna ett avtryck i vår pop-kultur.

Sen hur mycket som är sant i den, är väl upp till var och en att bilda sig en egen uppfattning om. Roligt är dock att notera att när tidningarna har för lite att skriva om så skriver de om vad de skriver.

De skriver om sig själva
0 votes, 0.00 avg. rating (0% score)
This entry was posted in Facebook, Kultur and tagged , , , , . Bookmark the permalink.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>