Det är ju såklart bögarnas fel

”Bögarnas fel” inte hets mot folkgrupp | Kultur | SvD.

Jag kan bara säga ”Det var ju för väl att det blev så här”. Ibland är folk lite väl snabba med att anmäla saker och ting. Det är sådana situationer som leder till att vi till slut slår undan fötterna för den egna yttrandefriheten, som vi som ofta känner oss så stolta över att ha i det här landet.

Man måste få lov att skämta, driva med och skoja om olika saker utan att riskera åtal hela tiden. Det är en stor skillnad mellan att ta upp saker i ett forum som ”Allsång på Skansen” och göra det i ett protesttåg genom stan eller i grupp mot en skild utanför krogen en kväll.

Humor och sarkasm kan ju, tvärtemot vad anmälaren ansåg, ha väldigt positiv inverkan på olika debattfrågor, eftersom den väcker eftertanke och leder till att man diskuterar vidare.

Så sluta anmäla allt hela tiden och njut istället av att att man faktiskt kan skoja om det mesta, så länge det görs med glimten i ögat.

Det är ju såklart bögarnas fel
0 votes, 0.00 avg. rating (0% score)
This entry was posted in Facebook, Politik, Relationer, Samhälle and tagged , , , . Bookmark the permalink.

Ett svar till Det är ju såklart bögarnas fel

  1. Pingback: En chefspappas vardag… » Är det bögarnas fel eller inte?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>