Föd och adoptera bort – genialiskt KD

KD-kvinna: Föd och adoptera bort i stället för abort – rapport | svt.se.

Mycket ska man höra innan öronen trillar av. Tyvärr även en del dumt. Nu har KD-politikern Gunilla Gomér (@GunillaGomer) kläckt den geniala idén att man borde lagstifta mot arbort och istället tvinga kvinnor att föda fram sina barn och sedan adoptera bort dem om de inte vill ha dem.

Genom detta förslag hoppas Gomér att minska antalet aborter i Sverige och samtidigt minska antalet ”importerade” adoptioner.

Vilket bra förslag…!!!

Gomér måste ju ha en skruv lös som seriöst lägger fram det här förslaget. Jag vet att vissa anser att abort är mord och det får stå för dem, men att tvinga en kvinna att genomlida en graviditet, med ett oönskat barn, för att sedan tvingas föda det och adoptera bort det är ju rena tortyren. Pyskologiskt och fysiskt.

Det finns många skäl till att en kvinna (eller en man för den delen) vill göra abort. Det är inte bara aktuellt när kondomen har råkat spricka. Den mest uppenbara situationen, och den som skrämmer mig mest, är i det fall kvinnor blir gravida efter en fullbordad våldtäkt. Att föda fram ett sådant barn måste vara ett av det jävligaste saker man kan utsätta en kvinna för. Först ska de hantera våldtäkten i sig och ta sig ur det traumat. Sedan ska de gå i nio månader och bära på hans barn och tvingas hantera en förlossning med allt vad det innebär för att sedan bara ge bort barnet. Fy fan!

Nyligen visades en utsällning på Fotografiska Muséet som hette ”Intended Consequences” där Jonathan Torgovnik har tagit bilder på kvinnor i Rwanda som tvingats föda fram just våldtäktsbarn. Gripande bilder, när man inser hur dessa kvinnor dagligen tvingas hantera känslorna till sina barn.

Men i Gomérs förslag så slipper ju mödrarna förvisso behålla barnen, de får ju adoptera bort dem. Då är det ju en helt annan sak.

Om abort är mord, då är även all annan form av dödande mord så länge det är planerat. Slakt av djur, jakt, dödandet av en geting… Ska vi förbjuda allt?? Även om ett foster, rent biologiskt är ett liv, så är det inte en människa förrän den dagen det föds, och därmed är abort inte mord. Och med tanke på vad abortförbud medför, är det i sig ett värre brott än aborten i sig. Detta är min fasta övertygelse.

Gomér vill tvinga kvinnor till vanmakt och det kan jag inte ställa mig bakom och jag hoppas att även KD tar sitt förnuft till fånga och inte officiellt ställer sig bakom det här idiotförslaget heller!

Föd och adoptera bort – genialiskt KD
0 votes, 0.00 avg. rating (0% score)
This entry was posted in Facebook, Politik, Samhälle and tagged , , , , . Bookmark the permalink.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>