Gitarrlärare sökes!

Jag sökte under våren och sommaren efter gitarrlärare till mina barn som (äntligen) börjat intressera sig för instrumentet. Fick en del tips från bekanta om både kommunala och privata alternativ, men gemensamt för dessa var att det var korta sessioner, svårt att få en plats och sammantaget rätt kostsamt.

Därför tänkte jag – i sann social-media-anda – annonsera ut tjänsten som gitarrlärare här på bloggen i hopp om att någon kunnig person ska nappa.

Kraven är enkla, du ska kunna spela gitarr och du ska veta hur man lär andra att göra detsamma. Jag ser framför mig att du bor i Hbg-området, är antingen tjej eller kille, kanske pluggar och ser en chans att dryga ut studiebidragen. Det rör sig om gissningsvis en timma i veckan på plats i vårt hem. Eleven är en 14-årig kille utan tidigare erfarenhet, men med stort intresse.

Vi kör intervjuer den 1 och 2 oktober, då vi vill träffas för att kunna bilda oss en uppfattning om hur du är, både som person och som gitarrist. Det är viktigt för oss att vi känner oss trygga med dig ur bägge dessa perspektiv.

Är du intresserad, hör av dig!
(anders@uppsnappat.se)

OBS! Alla ansökningar sker via mejl. Inget annat. Ok? :-)

Gitarrlärare sökes!
0 votes, 0.00 avg. rating (0% score)
This entry was posted in Facebook, Musik, Twitter and tagged , , , , . Bookmark the permalink.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>