Här kan vi snacka om diskriminering!

Bikinifotografering krav på golfare | Sport | SvD.

Det snackas mycket om jämlighet nuförtiden, och jag har ju mer än en gång här på Uppsnappat förklarat min syn på saken; att mycket av det man läser om och hör är överdrivet trams som är helt kontraproduktivt i den verkliga debatten om jämlikhet och bara en form av omvänd könsdiskriminering.

Men idag skriver SvD om kvinnlig golf i Kina och i denna specifika fråga kan jag bara konstatera att Kina än en gång visat att de är 100 år efter oss vad gäller jämlikhet. Man tror ju inte sina öron när man läser vad SvD skriver. Berättar de verkligen allt här eller finns det mer man bör känna till innan man dömer?

- Kvinnlig golf handlar inte bara om tävling. Det är också frisk luft, vackra vyer och unga och dynamiska flickor, säger Wang Liwei, vice ordförande i Kinas golfförbund.

Och helt plötsligt var de inte idrottskvinnor längre, utan bara produkter på en aldrig sinande köttmarknad. Osmakligt är bara förnamnet.

Här kan vi snacka om diskriminering!
0 votes, 0.00 avg. rating (0% score)
This entry was posted in Facebook, Hälsa, Politik and tagged , , , . Bookmark the permalink.

Ett svar till Här kan vi snacka om diskriminering!

  1. Haha, bra exempel! Och här är det mest äldre dynamiska damer som spelar golf, eller hur???;) Kram Anette

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>