Hjälper det verkligen?

Ska man bojkotta Ryanair eller…? Jag tycker faktiskt inte det känns speciellt lockande att resa med ett flygbolag som man vet behandlar sina anställda som en förbrukningsvara. Det hade inte känts bara helt enkelt att sitta där i flygplansstolen och veta om hur det ligger till.

Jag vet inte vad kabinpersonal från andra flygbolag tycker om Ryanair, och huruvida de hade kunnat tänka sig att jobba hos dem, men jag vill i alla fall inte stödja deras verksamhet, även om det är billigt!

Allt handlar inte om priset. För många gör det säkert det, men jag tycker det finns en del viktigare faktorer. Det här är samma skäl till att jag inte gillar när mitt hotellrum på semestern städas av en person som knappt har råd att äta om dagarna. Det känns bara inte rätt helt enkelt.

Så jag bojkottar gärna Ryanair om det på något sätt hjälper personalen. Frågan är väl bara om det verkligen gör det.

Hjälper det verkligen?
0 votes, 0.00 avg. rating (0% score)
This entry was posted in Facebook, Reklam och PR and tagged , , . Bookmark the permalink.

2 svar till Hjälper det verkligen?

  1. Som svar på din fråga: Nej, jag kan aldrig i livet tänka mig att flyga med Ryanair! Det finns massor av andra lågprisbolag (om man väljer bolag bara efter pris), men inte Ryanair. Jag har många och seriösa argument till varför, och ett är just personalpolitiken. Likväl som jag inte handlar på Lidl av samma anledning. Om du själv tycker det är viktigt med dina egna arbetsvillkor, att det ska vara schysst, så är det högsta graden av dubbelmoral att strunta i hur andra har det bara för att man själv bara stirrar på prislappen. Till saken hör också att Ryanair inte alltid per automatik är billigast när man räknar in hela resan. Bolagen säljer också olika produkter. Ungefär som att jämföra vandrarhem och Sheraton -de säljer sängplatser båda två. Men där slutar likheterna. Är du intresserad av argumenten har jag skrivit åtskilliga inlägg och insändare, sök i arkivet på hemsidan och bloggen! Kram Anette

    • Anders skriver:

      Jag misstänkte och hoppades på att du hade samma inställning till detta som jag!. :-) Jag tycker din liknelse med sängplatser är väldigt bra.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>