Inget jag rekommenderar

Har tagit mig igenom ICAs ”Billiga Veckan” den senaste veckan och jag tycker överlag att det har varit en positiv upplevelse, men…

Om ni också har blivit sugna på att testa så kan jag varmt rekommendera det, men dock avråda er från den middag som heter ”Rotsaksplättar med rårörda lingon”. Det var inget fel på smaken i och för sig, men proportionerna mellan ingredienserna i receptet verkar inte riktit stämma. Jag följde receptet slaviskt men hamnade likväl i en situation där plättarna bara föll isär när man skulle steka och vända dom.

Kanske kan någon med djupare kulinariska kunskaper än jag lyckas bättre, men jag hade valt ett annat recept helt enkelt. Det fanns mycket annat gott att välja mellan. Bland annat följande:

Någon annan som har provat Billiga Veckan?

Inget jag rekommenderar
0 votes, 0.00 avg. rating (0% score)
This entry was posted in Facebook, Mat and tagged , , . Bookmark the permalink.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>