iPad och andra

Jag skall ha en surfplatta/tab/pad.

För ett halvår sedan ungefär, precis i samma veva som Apple lanserde sin mytomspunna men ännu oköpbara iPad, hade jag en lång diskussion med Christian Dahlqvist (@sundhult) om behovet eller avsaknaden därav av en läsplatta.

Vid denna tidpunkt var Christian väldigt övertygad om att iPaden var en inte-pryl och hade svårt att förstå min upphetsning över den. Nu verkar det vara ett annat ljud i skällan. Även om Christian verkar vara mer öppen för alternativa varumärken, vilket jag kanske inte riktigt är på grund av min invanda Apple-livsstil, så tar han ändå upp den som ett tänkbart alternativ till olika Androidlösningar m fl.

Jag tror definitivt att läsplattorna har en framtid hemma i vardagsrummen, eftersom dom just är så tillgängliga och bekväma som Christian skriver om i sitt inlägg. Och det glädjer mig att han har kommit till insikt om det, även om det inte blir en iPad han väljer den dagen han köper sin surf/läs/web-platta. Det ska bli roligt att se vilken som till slut hamnar hemma i vardagsrummet hos Christian.

iPad och andra
0 votes, 0.00 avg. rating (0% score)
This entry was posted in IT&Internet, Lättsamt and tagged , , . Bookmark the permalink.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>