Mikaela Valtersson: Lev som du lär!

Miljöpartiets Mikaela Valtersson tar taxi till jobbet för 500 kr / dag och lägger en timma på denna transport när hon istället hade kunnat ta pendeltåget och spara 30 minuters restid år vardera hållet och en massa onödiga kostnader, som belastar skattebetalarna.

Det finns säkerligen skäl att emellanåt ta taxi, om man lever i Sthlm och väljer att inte ha egen bil, men det börjar bli förbannat irriterande med alla dessa ny-politiker som bara för att de sitter i riksdagen höjer upp sig själva till en samhällsnivå där de tror sig kunna göra vad de vill utan att behöva stå för det. Och det här gäller samtliga partiers politiker!

Mikaela Valtersson: Du har inte en särställning och en naturlig maktposition som du kan utnyttja! Du sitter där du gör på uppdrag av dina väljare. Dessutom för ett parti som förespråkar bra miljöval, vilket gör affären än mer pinsam.

Jag tycker att MP borde se över sina politiker, skicka de på miljökurs, och kräva att de faktiskt lever som de lär. Om de tycker det är  svårt får väl partiet ta fram en checklista för bra miljöval. Det är ju liksom inte första gången som MP:s politiker är i blåsväder för just miljöincidenter…

Mikaela Valtersson: Lev som du lär!
0 votes, 0.00 avg. rating (0% score)
This entry was posted in Facebook, Politik, Trafik, Twitter and tagged , , . Bookmark the permalink.

3 svar till Mikaela Valtersson: Lev som du lär!

 1. Pingback: Miljöpartiets trovärdighetsproblem « Jerrys Ord

 2. Mippe skriver:

  Fast det där är ju rent skitsnack. Hon har åkt taxi när pendeln stått still på grund av problemen i vintras eller när hon jobbat senare än 1:00 på natten när sista pendeln går. Det framgår av kvittona vilka är offentliga uppgifter. 43 taxiresor sedan valet är dessutom långt ifrån en om dagen vilket du får det att framstå som.

  • Anders skriver:

   Ok, intressanta synpunkter som definitivt väger till hennes fördel (om de nu är korrekta, vilket jag inte har någon anledning att betvivla). Jag har själv inte tagit del av ”bevismaterialen” utan har bara kommenterat den informationen som media (i det här fallet AB och SvD) har presenterat. Så det är snarare dem som får det att låta som det låter, även om det var jag som skrev inlägget här.

   Jag tycker ändå att 43 taxiresor är mycket (oavsett om det är dagligen eller inte). Borde inte riksdagen överväga att skaffa egen transportservice för politikerna isf, så hade kostnaderna kunnat hållas nere?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>