Nytt år – nya möjligheter

Under de sista skälvande timmarna på 2011 sitter jag här och försöker sammanfatta året som har gått och det är ju utan tvekan att den andra halvan bestod mest av en massa skit.

Fyra dödsfall inom familjen, den senaste i tisdags morse då min mamma gick bort alltför tidigt, har satt en tydlig prägel på hösten och vintern 2011. Inte blev det bättre av att en jämnårig släkting till Marie gick bort strax innan jul. Det blev en rad helt ofattbara händelser som skakat om en och verkligen förändrar ens liv och ens syn på tillvaron. Helt plötsligt finns de där personerna inte här längre och tomheten de efterlämnar är enorm.

Men det har hänt bra saker i år också. Brun Media går t ex bra. Vi redovisade en stabil vinst i år, både vid halvårsskiftet och nu inför nyår. Det är glädjande och givetvis till gagn för alla oss som arbetar där. Det är roligt att kunna bidra till så många försörjningar och jag hoppas på en fortsatt god utveckling på den fronten.

Vi har träffat en massa underbara människor under året och knutit nya kontakter, mycket tack vare de sociala nätverken som åtminstone för oss verkar ge fler och fler avtryck IRL. Träffen på Långa Bryggan i Bjärred med Renée, Anna, Roger och Jens är t ex ett minne som kommer att hänga kvar ett bra tag.

Det blev även ett roligt bokår då min bok Static kom ut i en ny korrigerad upplaga samt som ljudbok precis innan jul. Dessutom har jag haft nöjet att få arbeta tillsammans med en rad andra författare och hjälpt dem att komma ut med sina respektive böcker.

Ikväll blir det nyårsfirande med goda vänner, Linda och Thomas, inklusive alla våra respektive ungdomar, och vi hoppas därmed på ett bra avslut på det här året. Och oavsett hur det går i detalj ska det bli väldigt skönt att stänga ner 2011 för gott och fokusera frammåt på 2012 med allt vad det innebär.

Så från oss alla (det vill säga jag själv) till er alla, ett riktigt Gott Nytt År!

Nytt år – nya möjligheter
0 votes, 0.00 avg. rating (0% score)
This entry was posted in Facebook, Twitter and tagged , , . Bookmark the permalink.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>