Oattraktiv solsida

Svagt intresse för Gran Canaria – hd.se.

Jag följer gärna med till Gran Canaria om priset bara är det rätta. Men jag tycker Kullaflygs priser inte är speciellt attraktiva.

För 2 995 kr får du del i lägenhet på ospecificerat hotell någonstans på Gran Canaria. Jag tycker inte det låter speciellt tilltalande faktiskt. Om jag reser så långt vill jag gärna veta vem jag bor med och helst också var jag ska bo, även om detta inte är lika viktigt. För 3 000 kr kan jag alltså hamna i värsta skyffet med en partajande heroinist i en vecka. Tjohooo!

Ett specificerat två-stjärnigt hotell får man annars för 5 965 kronor flr en vecka, och då får man bo själv, utan okänd rumskompis. Men det priset är inte heller jättetilltalande tycker jag. Eller är jag gnällig nu?

Jag tycker att Kullaflyg skjuter vid sidan om målet med sin satsning på charterflyg, delvis på grund av prissättningen. Jag förstår inte varför de inte kan hålla samma låga priser som t.ex. Sembo eller andra skånska aktörer. Med kontroll över flygkostnaden borde de ju kunna pressa priserna bättre tycker jag.

Men jag hoppas för deras skull att deras biljetter blir sålda till slut, för det kan inte vara kul att köra halvtomma kärror runt halva jorden.

Får ni en plats över hänger jag dock gärna på…!

Oattraktiv solsida
0 votes, 0.00 avg. rating (0% score)
This entry was posted in Facebook and tagged , , . Bookmark the permalink.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>