Om man nu måste välja…

Då var det dags för nästa korkade idé. En officiell protestdag mot de nya röntgenscanners som finns installerade på större flygplatser runt om i världen.

Tanken är att man den 24:e november öppet ska protestera mot att bli undersökt med scanner genom att vägra genomgå scanning och kroppsvisitation. Lycka till med det!

Det finns ett väldigt enkelt sätt att undvika att utsätta sig för de här ”intergritetskränkande” maskinerna. Strunta i att flyga! Och om du inte vill det, så är det väl bara att sluta fåna sig och ställa sig i led. Det är faktiskt för din skull som de finns där.

Och helt ärligt föredrar jag att man skannar mig på det här sättet, än att en gummihandskeförsedd säkerhetskontrollant tafsar på mig upp och ner för att leta efter ett gem eller nåt som kan användas som vapen. Ni har väl varit med om de här nya utökade tafsningarna. Där kan man börja snacka om sexuella övergrepp!

Nä, mycket hellre en kamera isf. Det är ju inte värre än att röntga sig på ett sjukhus. Då visar man ju upp sig också, för de som sitter vid operatörskonsollen. Same same!

Om man nu måste välja…
0 votes, 0.00 avg. rating (0% score)
This entry was posted in Facebook, ilandsproblem, Samhälle, Teknik, Trafik and tagged , , , . Bookmark the permalink.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>