Sossarna har tydliga problem

”Hälften av de tillfrågade vill se Margot Wallström som ny partiledare i Socialdemokraterna och hon följs av Thomas Bodström och Ulrica Messing.”

via Wallström populäraste kandidaten – hd.se.

Det är ju bara skrattretande. När sossarna – ett parti som trendmässigt ser ut att vara utdöd om ca 20 år – ska välja ny partiledare efter Mona Sahlin, så är de tre mest populära kandidaterna bland väljarna, redan ute ur leken innan leken har börjat.

Margot Wallström har tydligt deklarerat att hon inte är intresserad av ett partiledaruppdrag.

Thomas Bodström övergav väljarna opch Riksdagen efter valet och flyttade till USA och har själv sagt sig vara ute ur politiken.

Ulrika Mässing berättade bl.a. i TV4:s nyhetsmorgon härom dagen att hon inte vill ens kandidera för uppdraget eftersom hon har andra prioriteringar i livet just nu.

Med dessa tre ”toppnamn” är det väl inte konstigt att sossarna har stora problem. De kan ju inte ens lyfta fram en ledarkandidat som faktiskt är intresserad av att ha jobbet.

Sossarna har tydliga problem
0 votes, 0.00 avg. rating (0% score)
This entry was posted in Facebook, Politik and tagged , . Bookmark the permalink.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>