Varför jag har klarat mig halvvägs igenom mina 10 veckor

Idag är jag halvvägs igenom mitt 10-vekorsprogram för att ändra livsstil och tappa en rad kilon. En icke sanktionerad vägning  innan helgen visade att det har blivit ett bra resultat redan och jag känner mig starkare än någonsin.

Jag är piggare, äter faktiskt mer än jag gjorde innan, känner nästan inget sötsug (vilket var ett enormt problem innan) och har en längtan till gymmet som jag aldrig trodde var möjligt. Gymmet har faktiskt utvecklats till ett ställe jag vill vara på, hänga, umgås.

Men vad är då hemligheten bakom den här utvecklingen?

Jo, hemligheten stavas Roger och Jenny på RÅÅ Hälsa. Dessa två är fantastiska, både vad gäller deras kunskap och deras förmåga att engagera och motivera. Roger är min PT och Jenny min hälsocoach. Jag önskar att jag kunde ge alla jag känner (som behöver det) ett gratis år hos dem. Så bra är de!!

Om ni bor i Helsingborg tycker jag att ni ska ta en kik på vad Råå Hälsa erbjuder! Din hälsa är antagligen den viktigaste investeringen du gör i ditt liv och tänk på att det aldrig är för sent att börja leva hälsosamt. Dessutom är det med deras metod inte speciellt jobbigt heller. Det är faktiskt snarare en dans på rosor. Jag trodde det skulle vara tufft, men det är tvärtom inte speciellt svårt alls!

Och nej, jag får inte betalt för att skriva det här. Jag tycker bara att Råå Hälsa förtjänar all publicitet de kan få, för att de gör en bra insats och är väldigt professionella och tar hand om en som ett litet vilset barn nästan. Man känner sig väldigt väl omhändertagen helt enkelt.

Efter mina första 10 veckor ska jag återkomma och berätta exakt hur det har gått och hur mycket närmare målet att gå ner i vikt jag har kommit.

Varför jag har klarat mig halvvägs igenom mina 10 veckor
0 votes, 0.00 avg. rating (0% score)
This entry was posted in Facebook, Hälsa, Twitter and tagged , , , , , , . Bookmark the permalink.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>