Värsta ryktet

Man pekas ut som pedofil – hd.se

Om vi för ett ögonblick utgår från att mannen ifråga inte är pedofil, vilket är den vinkling som hd.se har, så måste ju en sådan här ryktesspridning vara en av de värsta saker man kan råka ut för. Speciellt i dessa tider då folk är så benägna att tro på just pedofilrykten.

Och hur tvättar man bort ett sådant? Det som tar fem minuter att förstöra tar flera årtidonen att bygga upp igen, om det över huvud taget går.

Det måste ju antingen vara ett riktigt djupt agg som ryktesspridaren hyser för den här mannen eller att hon/han tyvärr har rätt, vilket vi får hoppas att haon/han inte har. Vad kan det annars finnas för motiv, menar jag? Utpressning i ekonomiska syften…?!

Jag säger som jag brukar att det nu är polisens sak att utreda vem som har gjort vad och varför och vem som är skyldig till brott. Det är givetvis inget som jag kan spekulera i här.

Jag lider med mannen om ryktena visar sig vara ogrundade!

Värsta ryktet
0 votes, 0.00 avg. rating (0% score)
This entry was posted in Brott och straff, Facebook, Helsingborg and tagged , , , . Bookmark the permalink.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>