3 goda snacks dagen efter

Tänkte skriva ett inlägg av det djupare slaget idag, men bestämde mig istället för ett som behandlar ämnet ”snacks som är godare dagen efter”. Då menar jag inte snacks som är goda dagen efter en rejäl fylla om du kanske trodde det, utan snacks som är goda i sig när de äts dagen efter de togs fram. Gamla snacks alltså.

Mina tre favoriter i ordning är följande:

  1. Popcorn
    På första plats kommer onekligen popcorn, och då pratar vi hemmagjorda, för några alternativ finns inte. Poppade på lagom värme i rapsolja, och sedan lämnade till sitt öde i ca 12 timmar. Underbara!!
  2. Ostbågar
    Jag vet inte vad det är som gör att OLW:s klassiska ostbågar smakar så mycket godare när de fått sega till sig lite. Det är som hela upplevelsen blir en annan, och smaken får en extra dimension.
  3. Chips
    Estrellas ”tråkiga” lättsaltade chips är det perfekta dagen-efter-snackset. Det är som om tiden förstärker sältan i dem och lockar fram smaker som inte fanns där dagen innan.

Brukar du själv äta dagen-efter-snacks? Vilka är dina favoriter?

3 goda snacks dagen efter
0 votes, 0.00 avg. rating (0% score)
This entry was posted in Facebook, Mat, Twitter and tagged , , , . Bookmark the permalink.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>