Andra prioriteringar viktigare

Juholt: ”Alla har rätt till mobil” – hd.se.

Det här måste vara en av de dummaste sakerna jag har hört! Varför skulle det vara en ”rättighet” att ha mobiltäckning? Mobiloperatörerna skulle alltså tvingas till svindyra satsningar för att tillgodose ett fåtal användares behov. Verkar gå stick i stäv med all form av marknadstänk.

Jag kan givetvis förstå att man som boende på landsbygden kan sakna en sådan teknisk funktion som mobiltäckning, men det finns väl inget som tvingar dessa individer att bo kvar?

Kan vi inte fokusera på att begreppet ”existensminimum” faktiskt handlar om just överlevnad. Att ha platt-TV, internet och mobiltäckning är inget krav för att överleva! Det är lyx.

Och vad gäller Apoteken tycker jag aldrig att det har funkat så bra som det gör nu, men det är bara min högst personliga erfarenhet. Andra har kanske en annan bild av det.

Det finns betydligt viktigare frågor att lösa först, som att t ex ha 100% täckning på sjukvård, polis, räddningstjänst. Tror att Juholt glömt bort att Sverige inte är en kommuniststat, där Partiet ska styra och ställa i varenda liten fråga.

Tillägg: Enligt Expressen skulle kostnaden för ovan nämnda satsning på mobilnätet, fördelat över varje berört hushåll, bli över 25 000 000 kronor per hushåll, av dina och mina skattepengar. Skärpning nu!

Andra prioriteringar viktigare
0 votes, 0.00 avg. rating (0% score)
This entry was posted in Facebook, Politik. Bookmark the permalink.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>