De sparkar in öppna dörrar

Demonstration mot Gaddafi i Helsingborg – hd.se.

I hela världen demonstreras det mot vad som just nu pågår i Libyen, och jag är inte sen med att ställa mig bakom de som anser att Gadaffi ska bort från makten, till varje pris.

Jag kan dock inte låta bli att undra vilket syfte en demonstration i Helsingborg har, och vad man väntas uppnå med att gå ut på gatorna och demonstrera. Det är ju trots allt ingen i det här landet – som jag kan tänka mig – som ställer sig bakom Gadaffi och hans diktatur, så vem är det de försöker övertyga med en demonstration i Helsingborg? Det verkar lite som att sparka in öppna dörrar.

Sen förstår jag att budskapet på ett sätt kanske mer är riktat mot Libyen och Gadaffi själv, men helt ärligt; han bryr sig ju inte om de som demonstrerar utanför hans egen dörr, varför skulle han bry sig om ett gäng Helsingborgare som uttrycker sin åsikt?

Jag stödjer arrangörerna i deras sakfråga, men tycker att de lika gärna kunde hålla sig hemma och slippa frysa, för Gadaffi skiter nog i vilket. Han hade nog bara lett vid tanken på att de fryser häcken av sig i alla fall tyvärr. Tyvärr.

Men visst hoppas vi alla på att Gadaffi snart är ett avslutat kapitel i Libyens historia.

De sparkar in öppna dörrar
0 votes, 0.00 avg. rating (0% score)
This entry was posted in Facebook, Politik and tagged , , . Bookmark the permalink.

Ett svar till De sparkar in öppna dörrar

  1. Pingback: Tweets that mention De sparkar in öppna dörrar | Uppsnappat -- Topsy.com

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>