Dessa bilister och deras fantastiska parkeringar

Kunde inte låta bli att småle åt den här kreativa parkeringen jag stötte på tidigare idag. Föraren tyckte att det ”ändå fanns så många platser lediga” och det är ju också ett försvar. Jo, jag kunde faktistk inte låta bli att kommentera det hela till vedebörande när jag gick förbi.

Men med solen på himlen och ett strålande humör i ryggen hade jag ingen lust att vara mer ”pain in the ass” än vad jag var tvungen till så jag brydde mig inte om att påpeka att han inte bara stod med ett hjulpar i varje ruta, som du ser på bilden, utan att även den vänstra rutan var en handikappruta. Det fick liksom vara hans problem. Jag hade ju redan fått en bra plats och påverkades inte det minsta av det här.

Och vet ni vad? Världen har inte stannat bara för att han inte kunde parkera vettigt. Visst är det underligt? En ny lärdom för mig.

Nu blir det grillegrill!

Dessa bilister och deras fantastiska parkeringar
0 votes, 0.00 avg. rating (0% score)
This entry was posted in Facebook, Helsingborg, ilandsproblem, Trafik, Twitter and tagged , , , . Bookmark the permalink.

Ett svar till Dessa bilister och deras fantastiska parkeringar

  1. Pingback: Bring it on, i 140 | Uppsnappat

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>