Förväntningarna stora på #Webcoast

Då var man på plats i Göteborg för att medverka i WebCoast 2011. Jag säger medverka eftersom det inte är en traditionell konferens, utan en unconference vilket innebär att besökarna är likställda med föreläsarna.

Principen är att alla som kommer har en chans att hålla föredrag om det de vill. I fallet webcoast finns det 9 st salar att tillgå och ungefär tio stycken pass (på vardera 20 minuter) per sal. Under en dag kommer alltså 90 pass att hållas och det är deltagarna själva som sätter agendan inom ramen för Webcoasts tema; Kärleken för webben.

I går kväll samlades vi, ca 200 pers, kl 18 för att skriva in oss, få våra namnbrickor, få visitkort som vi hade beställt i förväg och dessutom en lite goodie-bag (bilden) med nyttiga och roliga saker att ta med oss härifrån.

Kl 20 öppnades den s.k. Griden, där man alltså skriver upp vad man vill prata om, och det var i sig ett intressant skådespel när 50-100 personer tävlade om de ”bästa” salarna och de ”bästa” tiderna. Senare på kvällen kunde jag konstatera att flera för mig intressanta pass krockade och eftersom kloning ännu inte är möjligt, måste jag idag helt enkelt välja vad jag ska lyssna på.

Jag ska inte själv hålla något pass, men ska bistå i Martin Lindeskogs (@Lyceum) session om Podcasting, tillsammans med Christian Dahlqvist (@sundhult) kl 15.00 i Binero-salen.

Så idag bär det av mot nya erfarenheter och förhoppningsvis får jag en chans att träffa ännu fler av de vänner som jag redan känner/känner till via Twitter och Facebook.

Nu är det frukost som hägrar och det ska bli riktigt gott!

Förväntningarna stora på #Webcoast
0 votes, 0.00 avg. rating (0% score)
This entry was posted in Facebook, IT&Internet, Teknik and tagged , , , , . Bookmark the permalink.

Ett svar till Förväntningarna stora på #Webcoast

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>