Loreen slår SD vilken dag som helst

Loreen inte svensk nog för Sverigedemokraterna

Spontant tycker jag att det är ett vädligt intressant koncept som SD lyfter fram i o m den senaste kritiken mot Loreen. Intressant så tillvida att de än en gång påvisar vilka ärthjärnor de är, till den grad att man nästan blir imponerad.

Jag skulle vilja veta om SD gör bakgrundscheck på samtliga sina medlemmar innan de beviljas inträde i partiet. Och var sätter de isf sätter gränsen för vad som är acceptabelt. Hur långt tillbaka i tiden och generationer måste man gå för att av SD godkännas som ”svensk”? Uppvisande av släktträd är kanske ett obligatorium.

Jag blir så jäkla trött på dessa naiva och trångsynta människor. Kan de inte bara flytta till Azerbajdzjan eller nåt, där de hör hemma, förutom när det gäller deras ras såklart. Hur skulle de klara det?

Loreen slår SD vilken dag som helst
0 votes, 0.00 avg. rating (0% score)
This entry was posted in Facebook, Musik, Politik, Twitter and tagged , , . Bookmark the permalink.

4 svar till Loreen slår SD vilken dag som helst

 1. Lux skriver:

  Vad är det som är så hemskt med att tycka att bidragen i ESC ska framföras på ländernas egna språk?

  • Anders Nyman skriver:

   I sak inget, men jag tror 1) inte att det är det saken handlar om och 2) när framfördes ett bidrag på svenska senast? Varför klagade de inte förra året eller året innan dess?? Tillbaka till punkt 1.
   Det är en tävling. Och i en sådan ska man vinna, det är ju hela vitsen, och vad är då meningen med att sjunga på svenska när ”alla” andra tävlande gör det på engelska för att folk ska kunna förstå.

 2. Karpstryparn skriver:

  Själv blir jag trött på inskränkta idioter som dig som ständigt drar in politik i allting, Anders. Sluta upp med att dra Loreens låt i smutsen. Visst, jag tycker att hennes låt var urdålig, men du kan väl FÖRSÖKA skippa ditt hat för en gångs skull.

  • Anders Nyman skriver:

   Och du är ett troll gissar jag, baserat på ett sådant uttalande.
   Om det är SD som uttalar sig så är det väl just politik det handlar om, eller? Jag drar absolut inte Loreen eller hennes låt i smutsen – tvärtom. Jag tycker det är en kanontjej med en riktigt bra schlagerlåt och det var helt underbart att hon vann med den. På vilket sätt drar jag henne i smutsen? Genom att kritisera SD och deras uttalande om henne…?

   Du måste antingen ha missförstått hela mitt inlägg, vara ett troll, eller ha ett IQ lägre än 50. Och ärligt talat så skiter jag i vilket.

   Men kul att du tog dig tid att kommentera iaf.

   :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>