Release av Barkhes Döttrar

Den 5 maj kl 16:56 är det release av Bodil Mårtenssons nya bok Barkhes Döttrar. I samarbete med Dahlgrens Förlag har jag genom Brun Media varit delaktig i produktionen av bokens alla format och jag ser med stor spänning fram emot att hålla den färdiga produkten i min hand.

Är du inte ännu bekant med boken följer här nedan en kort synopsis till vad som är deckarförfattarinnan Bodil Mårtenssons första historiska roman. Hon har sedan tidigare gett ut inte mindre än elva deckarromaner.

Skåne, 1600-talets mitt. Helsingborgs mäktiga slottslän, ett av de största och mäktigaste i Danmarks rike, har haft fred under drygt elva år. Välstånd har etablerats och lojaliteten med kungen är stor. Men, blodigt förrädiska våldstider väntar. Det brutala mordet på kungens vän visar att Sverige inte ger upp tanken att erövra det strategiskt viktiga länet. I fjärran hörs åter krigstrummor…

Länsman på Helsingborgs slott, Frans Barkhe, styr både län och familj med järnhand. Men fem döttrar är en besvikelse. Hustrun ska föda igen, och danske kungen kräver att det blir en son. Barkhe riskerar annars både avsättning och livet!

Barkhes döttrar är en historisk spänningsroman. Vi får följa länsman och hans familj, hans kärleksaffärer och kungliga lieringar och fiender. Svek, krig och romantik vävs samman till en kraftfull episk historia.

Är du nyfiken på Barkhes Döttrar och själv vill ha ett exemplar av den signerade samlarutgåvan (som även innehåller ljudboksversionen), är du välkommen att anmäla dig på evenemangets facebooksida, där fler detaljer om premiären kommer att presenteras löpande.

Du kan även besöka samlarutgåvans egna sajt och förhandsboka ditt ex redan idag!

Sprid gärna detta vidare till dina bokintresserade vänner!

Release av Barkhes Döttrar
0 votes, 0.00 avg. rating (0% score)
This entry was posted in Facebook, Helsingborg, Kultur, Twitter and tagged , , , , , , . Bookmark the permalink.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>