Volontärarbete på lördag – kom förbi!

Frihamnen i Helsingborg driver bl.a. en secondhand-butik i markplanet på Troedsgatan (tvärgata mellan Hälsovägen och Hjälmshultsgatan). Tanken är att butiken skall ha öppet varje lördag nu under våren mellan kl. 11 – 15. Hela behållningen av butiken går till den sociala verksamheten bland de hemlösa i kommunen.

Jag känner väldigt starkt för de hemlösas situation och tror på det arbete som Frihamnen gör i denna fråga. Därför kommer både jag och frugan att finnas på plats i butiken nu på lördag (den 5:e mars) och försöka sälja så mycket vi bara orkar och kan.

Har du lust att komma förbi på lördag och kanske hjälpa oss att bli av med lite grejer, och därigenom stödja verksamheten är du varmt välkommen.

Vill du bara komma förbi och säga hej vore det också trevligt. Vi finns på plats från 11 till 15.

Känner du dig också engagerad av de hemlösas situation i Helsingborg, bli medlem i Frihamnen du också. Det kostar bara 100 kronor per år, och du vet att ditt engagemang gör skillnad.

Volontärarbete på lördag – kom förbi!
0 votes, 0.00 avg. rating (0% score)
This entry was posted in Facebook, Helsingborg, Samhälle and tagged , . Bookmark the permalink.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>