Extreme makeover av Kullagatan lämnar spår

Kullagatan får väderskydd med breda markiser – hd.se.

Jag är övertygad om att det här blir jättefint. Kullagatan är i stort behov av en Extreme Makeover. Har jag hört.

Jag är sällan nere på Kullagatan numera eftersom jag tycker att det är lite bökigt att ta sig dit i förhållande till Väla. Kanske inte jättemycket bökigare, men tillräckligt för att välja bort det. Och av denna anledning känner jag att jag inte riktigt har veto i den här frågan.

Men jag måste ändå få nominera dagens citat, hämtad från just artikeln ovan i HD idag.

”– I korsningarna med Strömgränden och Kolmätaregränden bygger vi markerade platser med ett ringblomsliknande mönster och nedfällda mässingsstjärnor”

Låter lite som att landskapsarkitekten Martin Hadmyr nästan inspirerats av ett LSD-rus, när det gäller detaljerna. Jag saknade bara de rosa elefanterna i hans beskrivning.

Men som sagt; jag tror det blir jättefint när de väl är klara, och under tiden de bygger – när det är som stökigast under något års tid, och hela Kullagatan är uppgrävd – så vinner Väla ännu fler marknadsandelar från City.

Extreme makeover av Kullagatan lämnar spår
0 votes, 0.00 avg. rating (0% score)
This entry was posted in Facebook, Helsingborg, Samhälle and tagged , , , . Bookmark the permalink.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>