Dubbla budskap från #kkuriren

Även om Andreas Lindhe inte har med den här affären att göra, så är ju uttalandet ändå ganska lustigt. Det som är dåligt med kommunchefens agerande (han når folk i andra kommuner och vad har vi för nytta av det?) är plötsligt bra för Katrineholms-Kuriren (vilken nytta har tidningen av att under en dag nå läsare från hela landet?).

via Att kalla andra för elit är också elitism | Portabla Media.

Det är inget snack om att KKuriren har målat in sig i ett virtuellt hörn genom att agera som de har gjort. Och att kalla den stormande bloggsfären för ”bloggvalpar” är ju verkligen att bita den hand som föder en. Trots allt är det ju ingen som vet huruvida en del av dessa bloggvalpar rent av är prenumeranter till tidningen.

Jag tycker att KKuriren gjorde helt fel som över huvud taget drog igång det som idag refereras till som #kkgate i bloggsfären. Omoget, snarstucket och ogenomtänkt. Och att använda samma data till två olika syften – som i exemplet ovan – är ju mest bara pinsamt!

Dubbla budskap från #kkuriren
0 votes, 0.00 avg. rating (0% score)
This entry was posted in Facebook, Politik and tagged , . Bookmark the permalink.

Ett svar till Dubbla budskap från #kkuriren

  1. Pingback: En reflektion på P1s inslag #kkgate | Uppsnappat

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>