Rapport med kniven på strupen?

Rapport skriver på sin sajt om en händelse där en person blivit avstängd från Facebook efter att ha publicerat en bild på sin dotter (trort jag att det är) liggandes på en fakirmatta.

Jag skulle kommentera nyheten, och kommer även så att göra, men upptäcker då jag klickar på artikeln att den bara länkar tillbaka till nyhetslöpet (prova själv). Man kommer alltså ingen vart. Jag börjar då att undra om Rapport blivit hotade eller på annat sätt påverkade av Facebook att inte längre presentera nyheten på sajten, utan därför gjort så här?

Eller varför kan jag inte se notisen på svt.se längre?

Kommentar om själva händelsen följer under dagen.

Uppdatering: Fick mejl från Frida på SVT som hade följande kommentar: Att länken till Facebook-artikeln plötsligt saknades på vår sajt berodde bara på en miss när vi flyttade artikeln till ett nytt ställe på sajten. Det är nu fixat. Tack för att du uppmärksammade det och hörde av dig till oss!

Rapport med kniven på strupen?
0 votes, 0.00 avg. rating (0% score)
This entry was posted in Brott och straff, IT&Internet, Media, Samhälle and tagged , , , . Bookmark the permalink.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>